darrers Articles al diari ara

 
Envoltats de ginys (23-7-2017)

Xavier Vidal / Gina Tost

Mòbils, tauletes, iPods, ordinadors portàtils, mesuradors de consum elèctric en els endolls, polseres de constants durant l’exercici físic, GPSs, wearables, sensors de temperatura per a l’habitació, rellotges intel·ligents... Quants ginys poden arribar a envoltar-nos en la vida digital moderna? Quin impacte tenen en la nostra vida, tant en la part psicològica com en la fisiològica o la social? ¿És possible controlar els efectes nocius d’una família digital tan prolífica i aprofitar els incomptables avantatges d’un ecosistema electrònic tan atapeït? 

 
La moral dels robots

Xavier Vidal / Gina Tost

D’aquí tres anys hi haurà deu milions de cotxes sense conductor circulant per les carreteres, al mercat ja hi ha robots dedicats a cuidar persones i els empresaris es preparen per introduir-los en massa en substitució del treballadors humans. No són escenaris de ciència-ficció, ja està passant. Fins a quin punt s’ha de regular legalment amb quina ètica es programen els robots? Tindran drets?

 
Si cau Internet...

Xavier Vidal / Gina Tost

Una de les excentricitats de Donald Trump en la seva cursa cap a la Casa Blanca ha sigut la proposta de deixar zones del planeta sense internet. Més enllà de si és factible, la pregunta és si estem preparats per assumir un món desconnectat.

Em podeu trobar a:

620.20.50.16

Escriptorium, carrer Àngel Guimerà, 25 entresol, 08201 SAbadell

  • XAVIER VIDAL ESCRIPTOR
  • XAVIER VIDAL ESCRIPTOR
  • XAVIER VIDAL ESCRIPTOR

© 2023 by Noah Matthews Proudly created with Wix.com

  • Black Twitter Icon
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now